Mijnminibar.be is een samenwerking tussen
webguru Maarten Geuns (Creativitijd) en
sterke-dranken-specialist Jan Ras (Huis Aerts).

Maarten
Geuns

Al voor mijn hogere opleiding was ik geboeid door de mogelijkheden van het wereldwijde web. Een  Bacheloropleiding als specialist in “Multimedia- en Communicatie-technologie” van het PIH was dan ook het logische gevolg.

Aangezien de ontwikkelingen op het internet niet stil staan, is het ook een zaak van constant bijscholen.

In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf. Creativitijd is gespecialiseerd in het begeleiden van kmo’s die hun eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van het internet of bedrijven die er een grote sprong vooruit willen maken.

De afgelopen jaren heeft zich dit vertaald in verschillende boeiende opdrachten voor zowel nationale als internationale bedrijven in diverse sectoren.

Daarnaast werk ik als freelancer voor verschillende reclame- en communicatiebureaus.

Jan
Ras

Na enkele jaren actief in de sales,  kwam in 2010 “Huis Aerts” op mijn pad , een Whisky,Spirits en Sigaren speciaalzaak gelegen in Bree, Hier heb ik dan ook mijn passie voor Whisky  & Spirits ontdekt en verder ontwikkelt , ‘’Belevenis , advies en klantvriendelijkheid zijn  voor mij de 3 belangrijkste zaken die Huis Aerts vandaag  aan zijn klanten te bieden heeft’’

Met ‘’mijnminibar.be” wil ik net die 3 zaken ook bij u thuis brengen. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het enorme aanbod en veel proeven is de enige manier om echt te ontdekken wat je lekker vindt.